Mijn werkwijze

Algemeen:

Geen enkel persoon is hetzelfde. In mijn werkwijze zal ik daarom rekening houden met het u en met uw persoonlijke wensen, voorkeuren en verwachtingen. Samen met u kijk ik naar wat er mogelijk is en wat haalbaar is voor u. Ik leg graag het accent op het positieve en niet op het negative. Een voorbeeld is bij het volgen van een dieet kijken naar wat er nog allemaal wel kan in plaats van te kijken naar wat er niet meer gegeten mag en kan worden. Een gezonde voeding heeft een positief effect op uw gezondheid.

Verwijzing:

Sinds augustus 2011 bent u met of zonder verwijzing van uw (huis)arts bij mij welkom.

Consulten:

Het eerste consult duurt gemiddeld 1 uur en is mede afhankelijk van uw hulpvraag. Vervolgconsulten zijn 15-30 minuten. In het eerste consult zullen wij samen kijken naar wat er haalbaar is en daar uw doelen op afstemmen en bepalen hoe deze te bereiken en uiteindelijk te behouden.

Samenwerking met uw (huis)arts:

Ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met uw (huis)arts, wij zijn er beiden voor uw goede gezondheid. Alleen als u er bezwaar tegen maakt zal ik geen gegevens uitwisselen met uw (huis)arts. Aan het begin en het eind van de behandeling zal ik uw (huis)arts op de hoogte brengen.

Huisbezoek:

Ik kom u graag thuis bezoeken als u om medische redenen niet in staat om naar mijn praktijk te komen. Uw (huis)arts kan hier toe een verzoek indienen via mijn verwijsbrief huisarts.

Afspraak maken:

Elke werkdag kunt u met mij een afspraak maken. U kunt dat telefonisch doen of via mijn e-mailadres of direct via mijn site. Als u mij telefonisch benaderd kan het zijn dat ik u niet persoonlijk te woord kan staan, maar dan kunt u mijn voicemail inspreken, zodat ik u zo snel mogelijk kan terugbellen.