Over Karin

Mijn naam is Karin van Elck, ik ben getrouwd met een hele lieve man en samen hebben wij 4 zonen. In 1983 heb ik de studie diëtetiek in Den Haag afgerond met een diploma. Daarna heb ik mij tientallen jaren in verschillende functies ingezet in de gezondheidszorg. Ik ben goed op de hoogte over de gezondheidszorg in het algemeen en heb een goede kennis over medicijnen. In 2009 heb ik besloten te herintreden als diëtist.

In 2010 ben ik gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk na de post HBO studie “Paramedisch Handelen” aan de HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen). Met veel plezier adviseer en begeleid ik nu mensen die een dieet moeten volgen of die hun voedings- en/of leefgewoontes willen veranderen in  mijn eigen praktijk in de wijk Galecop in Nieuwegein. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Mijn kennis en kwaliteit houd ik op peil door studies te volgen, naar workshops te gaan, overleg te plegen met collega’s, congressen te bezoeken, regiobijeenkomsten van de NVD te bezoeken en door mij op allerlei manieren op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van voeding, dieet en gezondheid.

In de wijk werk ik samen met andere dienstverleners zoals de huisartsen G. Visser, R. Joustra en A. Vollenvelde, fysiotherapeut Ron van Leeuwen, apotheek Galecop, SBWU, Altrecht, wijkcentrum de Boog. Met z’n allen zijn wij er voor uw gezondheid.